zondag 13 maart 2016

Inzamel actie
                                         

INZAMELACTIE


Beste,
Helaas is armoede zowel in eigen land als in de rest van de wereld nog steeds een groot probleem.  Hoewel er in ons landje behoorlijk wat sociale hulp geboden wordt, zijn er elders mensen die aan hun lot worden overgelaten.


                  Als School met de Bijbel willen we een steentje bijdragen.
We willen 2 organisaties steunen die zich inzetten voor de minderbedeelden in eigen land en daarbuiten.  Een korte uitleg over deze organisaties vindt u op de achterzijde van deze brief.
       
                  Tussen 14/03/2016 en 24/03/2016 organiseren we daarom een kleren inzamelactie.Hebt u ook net uw kleerkast opgeruimd voor de komende zomer?  Breng dan,
gedurende die twee weken, uw kleren, schoenen, dekens, … die nog bruikbaar zijn naar 1 van de volgende 2 adressen.WANNEER? 
14/03/2016 t/m  24/03/2016

WAAR?  
1* School met de Bijbel*Evence Coppéelaan 27-29*3600 Genk
2* Familie De Hondt*Dennenstraat 12*3600 Genk


***************************************************************************

Alex Nursery School The Gambia

Raf Opsteyn en Kristien Simons uit Neeroeteren (Maaseik) kregen enkele jaren geleden het idee om een schooltje te bouwen, toen ze op doorreis waren in het West-Afrikaanse Gambia. Via hun gids Alex kwamen ze te weten dat in het dorp wel een schooltje was, maar dat de huurprijs ervan bleef stijgen. Het gezin Opsteyn besloot daarom tot actie over te gaan. ***************************************************************************
Familie Cillen

De Familie Cillen is een pleeggezin in China dat in 2002 het verlangen kreeg huis en bezittingen te verkopen om Chinese weeskinderen te helpen en te verzorgen tot ze geadopteerd worden.  De meeste kinderen in hun huis zijn zogenaamde "special need" kinderen.  Ze willen de kans geven aan deze weeskinderen om op te groeien in een "normale" liefdevolle familiesituatie.
Het Belgische koppel Christian en Jeanine zamelt kleren in en verkoopt ze op de markt in één van de armste streken van België.  Zo helpen ze de armsten in eigen land en storten ze de opbrengsten integraal door naar de Familie Cillen in China.

http://huisdeark.blogspot.be/p/wie-zijn-we.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Post 2KO

Onze kleine postbodes en een grote papa.. ...