zondag 3 januari 2016

inzamel actie

Wij hebben in 2015 een inzamel actie ten voordele van ISKRA en familie CILLEN georganiseerd.
Het was schitterend hoeveel kleren wij bij elkaar hebben gekregen, ondertussen zijn de kleren overhandigd en houden wij rond Pasen de 2de inzamel actie.......

Hieronder een kiekje van het overhandigen van de kleren....
--------------------------------------------------------------------------------------

ISKRA
VZW ISKRA is een christelijke organisatie die uitsluitend bestaat uit vrijwilligers, die hun vrije tijd besteden aan het goede doel, nl. armoede in Oekraïne. De leden zorgen ervoor dat de ingezamelde middelen volledig hieraan besteed worden.
Doel: kinderen, de armste gezinnen (vooral deze met gehandicapte kinderen), de zondagsschool, kinderwerking en evangelisatie voorzien van de hoogstnodige en dagelijkse behoefte.--------------------------------------------------------------------------------------Familie Cillen

De Familie Cillen is een pleeggezin in China dat in 2002 het verlangen kreeg huis en bezittingen te verkopen om Chinese weeskinderen te helpen en te verzorgen tot ze geadopteerd worden.  De meeste kinderen in hun huis zijn zogenaamde "special need" kinderen.  Ze willen de kans geven aan deze weeskinderen om op te groeien in een "normale" liefdevolle familiesituatie.
Het Belgische koppel Christian en Jeanine zamelt kleren in en verkoopt ze op de markt in één van de armste streken van België.  Zo helpen ze de armsten in eigen land én storten ze de opbrengsten integraal door naar de Familie Cillen in China.


http://huisdeark.blogspot.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Post 2KO

Onze kleine postbodes en een grote papa.. ...