zaterdag 24 oktober 2015

Eindelijk is het dan zover onze BLOG is klaar voor de start.
Wij zijn het oudercomité van SMDB in Genk en willen graag alles omtrent met onze werking met jullie delen, ondertussen is het schooljaar al even aan de gang en hebben wij al het één en het ander op poten gezet, zo zijn wij dit jaar met een proefproject begonnen, namelijk de soep vrijdagen tijdens de herfst en winter periode.
De soep vrijdagen houd in dat alle leden en leerlingen van de school aan een heel goede prijs elke vrijdag een lekkere groentesoep kunnen eten, volgende week tellen wij de inschrijvingen en het zijn er veel en dus is het project qua inschrijvingen geslaagd, volgende week zal ik laten weten hoeveel inschrijvingen wij hebben.
Dan zijn wij ook gestart met bruggen te slaan, bruggen tussen ouders en leerkrachten.
De leerkrachten kunnen zich via een lijst in de leraarskamer inschrijven als ze een klas activiteit hebben en graag hulp willen door een lid van het OC, ondertussen zijn wij al 4 keer uit genodigd, bij deze ook dank aan juf Esther (hier mochten wij al 2 x met veel plezier komen helpen), juf Sara en juf Rosita.
Zowel de juffen alsook de leden van het OC hebben enorm genoten en wij hopen op nog meer aan vragen.


Wij wensen jullie nu en in toekomst veel leesplezier op onze BLOG en staan open voor vragen i.v.m. onze werking.................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Post 2KO

Onze kleine postbodes en een grote papa.. ...